Identifikace plýtvání a návrh možnosti eliminace plýtvání ve firmě Svoboda a Březík pečivo s.r.o.
Show full item record
No preview available
Title:
|
Identifikace plýtvání a návrh možnosti eliminace plýtvání ve firmě Svoboda a Březík pečivo s.r.o. |
Author: |
Svoboda, Jan
|
Advisor: |
Macurová, Lucie
|
Abstract:
|
Tématem bakalářské práce je identifikace plýtvání a návrh možnost eliminace plýtvání ve společnost Svoboda a Březík - pečivo s.r.o. Teoretická část je zaměřená na vysvětlení pojmů, jako je průmyslové inženýrství, výrobní proces, štíhlý podnik, plýtvání a metody určené k jeho eliminaci. Praktická část obsahuje představení společnosti, analýzu současného stavu, jejímž výsledkem jsou návrhy možností pro eliminaci plýtvání ve společnosti. Hlavním cílem bakalářské práce je dosažení snížení zmetkovitosti o 50 % využitím představených návrhů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/51117
|
Date:
|
2022-02-11 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů |
Discipline:
|
Průmyslové inženýrství |
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account