dc.contributor.advisor |
Růžičková, Jana
|
|
dc.contributor.author |
Loutocká, Lucia
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T09:40:02Z |
|
dc.date.available |
2010-07-16T09:40:02Z |
|
dc.date.issued |
2008-06-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/5121
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce je seznámení se včelím medem a včelími produkty, jejich složení, využití a zdravotními aspekty na lidský organismus. Obsahem je vysvětlení pojmů, dále pak charakteristika, způsob získávání a obliba jednotlivých produktů včely. Následuje využití včelích produktů ve výživě člověka a s tím související vliv na zdraví člověka. |
cs |
dc.format |
56 s. |
cs |
dc.format.extent |
1107822 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
Včela medonosná
|
cs |
dc.subject |
Včelařství
|
cs |
dc.subject |
Med
|
cs |
dc.subject |
Mateří kašička
|
cs |
dc.subject |
Propolis
|
cs |
dc.subject |
Včelí jed
|
cs |
dc.subject |
Pyl
|
cs |
dc.subject |
Včelí vosk
|
cs |
dc.subject |
Honey bee
|
en |
dc.subject |
Beekeeping
|
en |
dc.subject |
Honey
|
en |
dc.subject |
Royal jelly
|
en |
dc.subject |
Propolis
|
en |
dc.subject |
Bee poison
|
en |
dc.subject |
Pollen
|
en |
dc.subject |
Beeswax
|
en |
dc.title |
Med a včelí produkty |
cs |
dc.title.alternative |
Honey and products of bees |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Rop, Otakar |
|
dc.date.accepted |
2008-06-10 |
|
dc.description.abstract-translated |
The goal of my bachelor work was the approaching to honey, bee products, its composition, utilization and health aspects on the human body. There is definitions explanation, characteristic and the way of petting out the honey as so as the bee products popularity. The usage of the bee products in the human is following also the influences on the human health. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7920
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-16 |
|
utb.result.grade |
A |
|