Využití nových technologií pro zrání hovězího masa

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití nových technologií pro zrání hovězího masa

Show full item record

No preview available
Title: Využití nových technologií pro zrání hovězího masa
Author: Hoňka, Pavel
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Diplomová práce se zabývá novou metodou pro suché zrání hovězího masa. Zrání masa probíhalo u hovězí kýty ve dvou odlišných speciálních zracích obalech a vakuovém obalu pro porovnání s metodou mokrého zrání. Hodnotily se hmotnostní ztráty při zrání masa, změny pH a množství přítomného amoniaku. Dále se analyzovala oxidace lipidů a texturní vlastnosti masa v odlišných typech obalového materiálu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/51332
Date: 2021-12-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: -


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
hoňka_2022_dp.pdf 2.370Mb PDF View/Open None
hoňka_2022_op.pdf 733.0Kb PDF View/Open None
hoňka_2022_vp.pdf 717.5Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account