Atypické pivní a sladové nápoje

DSpace Repository

Language: English čeština 

Atypické pivní a sladové nápoje

Show full item record

No preview available
Title: Atypické pivní a sladové nápoje
Author: Rüll, Tomáš
Advisor: Salek, Richardos Nikolaos
Abstract: Diplomová práce se zabývá potenciálem Tibi, při výrobě nápojů na bázi piva, jako alternativou za pivovarské kvasinky na čtyřech prototypech vyrobených odlišnou technologií mutování. Konkrétně se jednalo o fermentované sladové nápoje, které byly vyrobeny technologií infuzní a dekokční a atypické pivní nápoje vyrobené na základě infuzní a dekokční technologie výroby rmutu. Prototypy těchto nápojů byly podrobeny fyzikálně-chemické analýze, reologické analýze, posouzení koncentrace biogenních aminů a také senzorické analýze.
URI: http://hdl.handle.net/10563/51368
Date: 2021-12-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: -


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
rüll_2022_dp.pdf 5.190Mb PDF View/Open None
rüll_2022_op.pdf 734.8Kb PDF View/Open None
rüll_2022_vp.pdf 713.9Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account