dc.contributor.advisor |
Kašpárková, Věra
|
|
dc.contributor.author |
Poledňáková, Petra
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-13T12:39:50Z |
|
dc.date.available |
2010-07-13T12:39:50Z |
|
dc.date.issued |
2006-05-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/513
|
|
dc.description.abstract |
Termální Field Flow Fractionation je progresivní separační metoda aplikovaná pro charakterizaci syntetických polymerů, biopolymerů a koloidních částic. Cíl práce je: poskytnout popis metody popis aktuálního přístroje prezentovat literární recenzi TFFF aplikací zaměřených na analýzu makromolekul, biomakromolekul a koloidů |
cs |
dc.format |
40 |
cs |
dc.format.extent |
895229 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
Termální Field Flow Frakcionace
|
cs |
dc.subject |
polymery
|
cs |
dc.subject |
koloidní částice
|
cs |
dc.subject |
separace
|
cs |
dc.subject |
Thermal field flow fractionation
|
en |
dc.subject |
polymers
|
en |
dc.subject |
colloids
|
en |
dc.subject |
separation
|
en |
dc.title |
Nové trendy v separaci polymerů a koloidních částic - Termální field flow frakcionace (TFFF) |
cs |
dc.title.alternative |
New trends in the separation of polymers and colloids - Thermal field flow fractionation (TFFF) |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Halabalová, Věra |
|
dc.date.accepted |
2006-06-20 |
|
dc.description.abstract-translated |
Thermal Field Flow Fractionation is a progressive separation method applicable for characterisation of synthetic polymers, biopolymers and colloid particles. The aim of the work is : to provide the method description to describe the current instrumentation to present the literature review of the TFFF applications focused on the analysis of macromolecules, bio-macromolecules and colloids |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/143
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
2215
|
|
dc.date.assigned |
2005-10-10 |
|
utb.result.grade |
A |
|