Jakost těstovin skladovaných při různých teplotách
Show full item record
No preview available
Title:
|
Jakost těstovin skladovaných při různých teplotách |
Author: |
Břečková, Blanka
|
Advisor: |
Lazárková, Zuzana
|
Abstract:
|
Tato práce navazovala na bakalářskou práci (vliv skladování na jakost těstovin) zabývající se půlročním skladovacím pokusem těstovin při 4 zátěžových teplotách (-18, 5, 23 a 40 °C). K experimentu bylo použito 5 druhů špaget (semolinové bezvaječné / semolinové vaječné / pšeničné bezvaječné / pšeničné vaječné / bezlepkové kukuřičné). V průběhu 24 měsíců (každé 3 měsíce) byly provedeny chemické analýzy (stanovení pH, množství amoniaku, tiobarbiturové číslo), senzorická analýza, absorpce vody a texturní profilová analýza. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/51668
|
Date:
|
2021-12-31 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
- |
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account