Jakost těstovin skladovaných při různých teplotách
Show full item record
No preview available
| 
Title: 
 | 
Jakost těstovin skladovaných při různých teplotách | 
| Author: | 
Břečková, Blanka
 | 
| Advisor: | 
Lazárková, Zuzana
 | 
| 
Abstract:
 | 
Tato práce navazovala na bakalářskou práci (vliv skladování na jakost těstovin) zabývající se půlročním skladovacím pokusem těstovin při 4 zátěžových teplotách (-18, 5, 23 a 40 °C). K experimentu bylo použito 5 druhů špaget (semolinové bezvaječné / semolinové vaječné / pšeničné bezvaječné / pšeničné vaječné / bezlepkové kukuřičné). V průběhu 24 měsíců  (každé 3 měsíce) byly provedeny chemické analýzy (stanovení pH, množství amoniaku, tiobarbiturové číslo), senzorická analýza, absorpce vody a texturní profilová analýza. | 
| 
URI:
 | 
http://hdl.handle.net/10563/51668
 | 
| 
Date:
 | 
2021-12-31 | 
| 
Availability:
 | 
Bez omezení | 
| 
Department:
 | 
Ústav technologie potravin | 
| 
Discipline:
 | 
- | 
        	     
                
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
 
 
Search DSpace
Browse
- 
All of DSpace
 
- 
This Collection
 
 
My Account