Jakost těstovin skladovaných při různých teplotách

DSpace Repository

Language: English čeština 

Jakost těstovin skladovaných při různých teplotách

Show full item record

No preview available
Title: Jakost těstovin skladovaných při různých teplotách
Author: Břečková, Blanka
Advisor: Lazárková, Zuzana
Abstract: Tato práce navazovala na bakalářskou práci (vliv skladování na jakost těstovin) zabývající se půlročním skladovacím pokusem těstovin při 4 zátěžových teplotách (-18, 5, 23 a 40 °C). K experimentu bylo použito 5 druhů špaget (semolinové bezvaječné / semolinové vaječné / pšeničné bezvaječné / pšeničné vaječné / bezlepkové kukuřičné). V průběhu 24 měsíců (každé 3 měsíce) byly provedeny chemické analýzy (stanovení pH, množství amoniaku, tiobarbiturové číslo), senzorická analýza, absorpce vody a texturní profilová analýza.
URI: http://hdl.handle.net/10563/51668
Date: 2021-12-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: -


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
břečková_2022_dp.pdf 1.673Mb PDF View/Open None
břečková_2022_op.pdf 255.0Kb PDF View/Open None
břečková_2022_vp.pdf 718.2Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account