Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky
Show full item record
No preview available
Title:
|
Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky |
Author: |
Dostál, Tomáš
|
Advisor: |
Šenkýřová, Jana
|
Abstract:
|
Tato práce se zabývá vlivem přídavku různých druhů hydrokoloidů na kvalitativní vlastnosti kuřecích šunek, zkoumán je i vliv fosfátu. Praktická část se věnuje výrobě dvou sad modelových vzorků kuřecích šunek s použitím různých druhů hydrokoloidů, přičemž u jedné sady byl použit fosfát, u druhé zcela eliminován. U vzorků byly provedeny analýzy: pH, hmotnostních ztrát během tepelného ošetření, reologických a texturních vlastností. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/53640
|
Date:
|
2022-12-31 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
- |
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account