Vliv aplikace vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek
Show full item record
No preview available
Title:
|
Vliv aplikace vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek |
Author: |
Štefunko, František
|
Advisor: |
Gál, Robert
|
Abstract:
|
Tato diplomová práce se zabývá možnostmi přídavku hydrokoloidů do masných výrobků. Konkrétněji v této práci byly použity hydrokoloidy kappa karagenan, furcelaran a iota karagenan, které byly aplikovány do kuřecích játrových paštik. Hydrokoloidy byly přidávány v různých hmotnostních procentech. Účelem této práce bylo určení reologických a texturních vlastností paštik. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/53646
|
Date:
|
2022-12-31 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
- |
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account