Vliv aplikace vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv aplikace vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek

Show full item record

No preview available
Title: Vliv aplikace vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek
Author: Štefunko, František
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Tato diplomová práce se zabývá možnostmi přídavku hydrokoloidů do masných výrobků. Konkrétněji v této práci byly použity hydrokoloidy kappa karagenan, furcelaran a iota karagenan, které byly aplikovány do kuřecích játrových paštik. Hydrokoloidy byly přidávány v různých hmotnostních procentech. Účelem této práce bylo určení reologických a texturních vlastností paštik.
URI: http://hdl.handle.net/10563/53646
Date: 2022-12-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: -


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
štefunko_2023_dp.pdf 2.261Mb PDF View/Open None
štefunko_2023_op.pdf 727.1Kb PDF View/Open None
štefunko_2023_vp.pdf 733.3Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account