Projekt zapojení Lázeňského pivovaru do cestovního ruchu v Luhačovicích
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kozák, Vratislav
|
|
dc.contributor.author |
Janků, Marie
|
|
dc.date.accessioned |
2024-07-23T13:15:54Z |
|
dc.date.available |
2024-07-23T13:15:54Z |
|
dc.date.issued |
2024-02-05 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/55037
|
|
dc.description.abstract |
Cílem diplomové práce je zapojení Lázeňského pivovaru do cestovního ruchu Luhačovic. Produkt má za cíl posílit pozici minipivovaru na trhu, připravit exkurze v minipivovaru a zvýšit jeho atraktivitu pro turisty. Teoretická část diplomové práce obsahuje poznatky z oblasti cestovního ruchu, minipivovarů a analytických metod. Praktická část analyzuje současný stav minipivovaru a charakterizuje oblast Luhačovic. V analytické části jsou uvedeny analýzy, konkrétně PESTE analýza, Porterova analýza pěti konkurenčních sil, SWOT analýza a vyhodnocení dotazníkového šetření. Na základě získaných poznatků z teoretické části a informací z analytické části byl zpracován projekt, který byl závěrem podroben nákladové, časové a rizikové analýze. Projekt se zaměřuje na výstavbu degustační místnosti, program exkurze, nabídku spolupráce s hotely a na propagaci exkurzí. |
|
dc.format |
107 s. (148 096 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
cestovní ruch
|
cs |
dc.subject |
minipivovar
|
cs |
dc.subject |
degustace
|
cs |
dc.subject |
exkurze
|
cs |
dc.subject |
hotel
|
cs |
dc.subject |
tourism
|
en |
dc.subject |
microbrewery
|
en |
dc.subject |
tasting
|
en |
dc.subject |
excursions
|
en |
dc.subject |
hotel
|
en |
dc.title |
Projekt zapojení Lázeňského pivovaru do cestovního ruchu v Luhačovicích |
|
dc.title.alternative |
Project of Lázeňský Pivovar Involvement in Luhačovice Tourism |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vydrová, Janka |
|
dc.date.accepted |
2024-06-06 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of the diploma thesis is the involvement of the Spa Brewery in the tourism of Luhačovice. The product aims to strengthen the position of the microbrewery on the market, prepare excursions in the microbrewery and increase its attractiveness for tourists. The theoretical part of the thesis includes research on tourism, microbreweries and analytical methods. The practical part analyses the current state of the microbrewery and characterizes the area of Luhačovice. The analytical part presents the analyses, namely PESTE analysis, Porter's five competitive forces analysis, SWOT analysis and questionnaire survey evaluation. Based on the knowledge gained from the theoretical part and the information from the analytical part, the project was developed and finally subjected to cost, time and risk analysis. The project focuses on the construction of the tasting room, the excursion programme, the offer of cooperation with hotels and the promotion of the excursions. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing management |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Management a marketing |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Management and Marketing |
en |
dc.identifier.stag |
67790
|
|
dc.date.submitted |
2024-04-19 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account