Vliv manažerské funkce kontroly na kvalitu produkce potravinářské firmy
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Sičak, Pavol
|
|
dc.contributor.author |
Gondová, Blanka
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T13:55:00Z |
|
dc.date.available |
2010-07-16T13:55:00Z |
|
dc.date.issued |
2008-06-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/5675
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce řeší problematiku vlivu manažerské funkce kontroly na dosahovanou kvalitu v potravinářské firmě. Cílem předkládané práce je ukázat uplatnění manažerského přístupu k realizaci této funkce, jakožto prostředku k dosahování kvality a schopnosti prosadit se v náročném konkurenčním prostředí na trhu. Pro ověření uplatnění teoretických poznatků o reálném naplňování manažerské funkce kontroly jsou tyto poznatky konfrontovány s prací managementu firmy TRUMF International s.r.o., která se zabývá výrobou koření a aromatických výtažků. |
cs |
dc.format |
81 s., 6 s. příloh |
cs |
dc.format.extent |
1232944 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
manažer
|
cs |
dc.subject |
funkce
|
cs |
dc.subject |
kontrola
|
cs |
dc.subject |
kvalita
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
ISO normy
|
cs |
dc.subject |
certifikace
|
cs |
dc.subject |
CE
|
cs |
dc.subject |
Klasa
|
cs |
dc.subject |
koření
|
cs |
dc.subject |
shoda
|
cs |
dc.subject |
neshoda
|
cs |
dc.subject |
ověřování
|
cs |
dc.subject |
přezkoumání
|
cs |
dc.subject |
manager
|
en |
dc.subject |
function
|
en |
dc.subject |
control
|
en |
dc.subject |
quality
|
en |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.subject |
ISO standards
|
en |
dc.subject |
certification
|
en |
dc.subject |
CE
|
en |
dc.subject |
Klasa
|
en |
dc.subject |
spices
|
en |
dc.subject |
conformity
|
en |
dc.subject |
non-conformance
|
en |
dc.subject |
verification
|
en |
dc.subject |
review
|
en |
dc.title |
Vliv manažerské funkce kontroly na kvalitu produkce potravinářské firmy |
cs |
dc.title.alternative |
The Influence of Manager Control Function on the Quality of the Food Company Production |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Lošek, Václav |
|
dc.date.accepted |
2008-06-18 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor 's thesis concentrates on problems of the influence of the manager function control on the reached quality in a food company production. The aim of the presented thesis is to show the use of the manager's approach to the realization of this function as the means of reaching the high quality products and their usage on the market. For a verification of the theoretical knowledge about the realistic usage of the Manager's control function will be confronted with the work of the management of the company TRUMF International Ltd which deals with the spices and aromatic extracts production. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
5271
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-23 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account