dc.contributor.advisor |
Lošek, Václav
|
|
dc.contributor.author |
Janušková, Hana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T13:59:25Z |
|
dc.date.available |
2010-07-16T13:59:25Z |
|
dc.date.issued |
2008-06-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/5691
|
|
dc.description.abstract |
Předkládaná práce je věnována aktuálním otázkám vývoje potravinářství, bezpečnosti potravin v ekonomicko-společenských souvislostech. Práce je členěna do dvou kapitol, kdy vlastním jádrem práce je kapitola - Potravinářství se vstupem do třetího tisíciletí. Kde se autor zabývá vývojem, trendy a strategickými cíli potravinářství. |
cs |
dc.format |
40 s., 6 s příloh |
cs |
dc.format.extent |
1482654 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
potravinový problém
|
cs |
dc.subject |
potravinářství
|
cs |
dc.subject |
trendy
|
cs |
dc.subject |
perspektiva
|
cs |
dc.subject |
strategické cíle
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
Klasa
|
cs |
dc.subject |
vzdělávání
|
cs |
dc.subject |
food problems
|
en |
dc.subject |
food industry
|
en |
dc.subject |
trends
|
en |
dc.subject |
perspective
|
en |
dc.subject |
strategic goals
|
en |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.subject |
Klasa
|
en |
dc.subject |
education
|
en |
dc.title |
Vývojové trendy a perspektiva potravinářství v ČR |
cs |
dc.title.alternative |
Development of trends and perspective of the food industry in the Czech Republic |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bartošíková, Romana |
|
dc.date.accepted |
2008-06-16 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor's dissertation deals with important questions regarding the development of the food industry, food safety in the social-economical environment. The dissertation is devided into two chapters and the most important one is titled - "The food industry entering the third millennium." Where the author looks at the development, trends and strategic goals of the food industry. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
5279
|
|
dc.date.assigned |
2007-01-08 |
|
utb.result.grade |
B |
|