Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky

DSpace Repository

Language: English čeština 

Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky

Show full item record

No preview available
Title: Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky
Author: Juříková, Kateřina
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Tato práce sleduje rozdílné vlastnosti pšeničné a žitné mouky. V úvodu je popsáno složení obilného zrna a jednotlivé obiloviny (pšenice, žito, žitovec). Je zaměřena na rozdíly v chemickém složení, na rozdílném chování jednotlivých složek mouk během přípravy těsta. Dále popisuje jakost mouky a některé vlivy, které ovlivňují jakost mouky, změny ve vlastnostech mouky během zrání, rozdílné způsoby mletí pšenice a žita, rozdílné způsoby kypření těsta.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6002
Date: 2008-06-02
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 7701


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
juříková_2008_bp.pdfBlocked 1.159Mb PDF
juříková_2008_vp.doc 45Kb Microsoft Word View/Open
juříková_2008_op.doc 36Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account