dc.contributor.advisor |
Mrkvička, Vladimír
|
|
dc.contributor.author |
Bouda, Lubomír
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T17:08:59Z |
|
dc.date.issued |
2008-06-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/6098
|
|
dc.description.abstract |
Dlouhodobé skladování je záležitostí, která se týká každé zelené kávy. V této práci byly popsány vhodné podmínky a problémy provázející dlouhodobé skladování kávy. Velký důraz byl kladen na problém vysychání zelené kávy a nalezení cesty, jak tento hmotnostní úbytek určit. K tomu bylo využito znalostí o modelování koncentračních polí a jejich apli-kaci na daný problém. |
cs |
dc.format |
38 |
cs |
dc.format.extent |
1103663 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 02.06.2038 |
|
dc.subject |
zelená káva
|
cs |
dc.subject |
dlouhodobé skladování
|
cs |
dc.subject |
hmotnostní úbytek
|
cs |
dc.subject |
modelování koncentračních polí
|
cs |
dc.subject |
Green coffee
|
en |
dc.subject |
long time storaging
|
en |
dc.subject |
weight loss
|
en |
dc.subject |
modeling of concentration field
|
en |
dc.title |
Dlouhodobé skladování zelené kávy |
cs |
dc.title.alternative |
Long term storaging of green coffee |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Pečivová, Pavlína |
|
dc.date.accepted |
2008-06-12 |
|
dc.date.vskp-available |
2038-06-02 |
|
dc.description.abstract-translated |
Long term storage is an issue of green coffee generally. This thesis describes suitable con-ditions as well as difficulties that accompany long term storage. Great stress is laid on a matter of green coffee's water loss and finding a correct way to measure a weight change caused by it. For this purpose the thesis uses knowledge of concentration fields modeling and an application of them to this issue. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.rights.auth |
IP |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7677
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-22 |
|
utb.result.grade |
A |
|