Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování

Show full item record

No preview available
Title: Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování
Author: Seidlerová, Sabina
Advisor: Pečivová, Pavlína
Abstract: Cílem diplomové práce je vypracovat studijní pomůcku pro předmět technika obsluhy a služeb. Práce je zaměřena na gastronomická pravidla, slavnostní hostiny, společenská setkání, obsluhu v restauraci, inventář na úseku obsluhy. Větší část práce je věnována gastronomii ČR a cizích zemí, kde se srovnávají jednotlivé gastronomie. Na základě vypracováných témat jsou vytvořeny jednotlivé prekoncepty vyučování. Daná témata jsou zpracována do podoby multimediálního CD, které bude sloužit studentům pro výuku předmětu technika obsluhy a služeb.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6330
Date: 2008-05-16
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 8068


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
seidlerová_2008_dp.pdf 239.9Kb PDF View/Open
seidlerová_2008_vp.doc 40.5Kb Microsoft Word View/Open
seidlerová_2008_op.doc 40.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account