Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování
Show full item record
No preview available
Title:
|
Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování |
Author: |
Seidlerová, Sabina
|
Advisor: |
Pečivová, Pavlína
|
Abstract:
|
Cílem diplomové práce je vypracovat studijní pomůcku pro předmět technika obsluhy a služeb. Práce je zaměřena na gastronomická pravidla, slavnostní hostiny, společenská setkání, obsluhu v restauraci, inventář na úseku obsluhy. Větší část práce je věnována gastronomii ČR a cizích zemí, kde se srovnávají jednotlivé gastronomie. Na základě vypracováných témat jsou vytvořeny jednotlivé prekoncepty vyučování. Daná témata jsou zpracována do podoby multimediálního CD, které bude sloužit studentům pro výuku předmětu technika obsluhy a služeb. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/6330
|
Date:
|
2008-05-16 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
B
8068
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account