Tradice výroby, zbožíznalectví a jakostní charakteristika vína produkovaného v Mikulovské oblasti

DSpace Repository

Language: English čeština 

Tradice výroby, zbožíznalectví a jakostní charakteristika vína produkovaného v Mikulovské oblasti

Show full item record

No preview available
Title: Tradice výroby, zbožíznalectví a jakostní charakteristika vína produkovaného v Mikulovské oblasti
Author: Staňo, Ondřej
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: V bakalářské práci je popsáno základní složení hroznu a následná výroba přírodních vín. Dále je pojednáno o dělení vín v České Republice. Zpracována je tradice výroby, zbožízna-lectví a jakostní charakteristika typických vín produkovaných v Mikulovské podoblasti. Je porovnána situace českého vinařství v kontextu s Evropskou Unií. V části věnované dílčím změnám jsou stručně popsány nevýhody používání korkových zátek a navrženy možné alter-nativy uzávěrů lahví s vínem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6381
Date: 2008-06-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 5243


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
staňo_2008_bp.pdf 1.076Mb PDF View/Open
staňo_2008_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open
staňo_2008_op.doc 45.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account