Hodnocení povrchových zdrojů pitné vody ve Zlínském kraji
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Mišurcová, Ladislava
|
|
dc.contributor.author |
Žáková, Petra
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-13T13:47:28Z |
|
dc.date.issued |
2006-05-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/691
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce je zjistit chemickou kvalitu povrchových vod, které slouží jako zdroj pitné vody. Práce obsahuje výsledky chemických analýz z vodních nádrží a podzemního zdroje ve Zlínském kraji. Bylo provedeno srovnání některých ukazatelů kvality povrchových vod a podzemního zdroje ve Zlínském kraji. |
cs |
dc.format |
61 |
cs |
dc.format.extent |
849378 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 31.05.2036 |
|
dc.subject |
povrchová voda
|
cs |
dc.subject |
podzemní voda
|
cs |
dc.subject |
pitná voda
|
cs |
dc.subject |
surová voda
|
cs |
dc.subject |
kvalita
|
cs |
dc.subject |
surface moisture
|
en |
dc.subject |
underground water
|
en |
dc.subject |
drinking water
|
en |
dc.subject |
raw water
|
en |
dc.subject |
quality
|
en |
dc.title |
Hodnocení povrchových zdrojů pitné vody ve Zlínském kraji |
cs |
dc.title.alternative |
A survey of surface resources for fresh water in the Region of Zlín |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Valášek, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2006-06-22 |
|
dc.date.vskp-available |
2036-05-31 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this bachelor thesis is to discover the chemical quality of the surface moisture which is used as a resource for fresh water. The thesis includes the results from the chemical analyses that have been made from the water reservoirs and the underground water in the Region of Zlin. The comparison of some indicators of the surface moisture and of the underground source the Region of Zlin. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/143
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.rights.auth |
IP |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
2262
|
|
dc.date.assigned |
2005-10-10 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account