Příprava laboratorního cvičení z biochemie

DSpace Repository

Language: English čeština 

Příprava laboratorního cvičení z biochemie

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kramářová, Daniela
dc.contributor.author Poledňáková, Petra
dc.date.accessioned 2010-07-17T03:58:54Z
dc.date.available 2010-07-17T03:58:54Z
dc.date.issued 2008-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/7533
dc.description.abstract Příprava laboratorního cvičení z biochemie udává přehled základních technik z biochemie. Cíl práce je poskytnout stručnou teorii a laboratorní metody pro stanovení sacharidů, lipidů, aminokyselin, enzymů, nukleových kyselin a biologických pigmentů. cs
dc.format 129 s., 7s. obr.příloh. cs
dc.format.extent 2815365 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject sacharidy cs
dc.subject lipidy cs
dc.subject aminokyseliny cs
dc.subject proteiny cs
dc.subject vitamíny cs
dc.subject nukleové kyseliny cs
dc.subject barviva cs
dc.subject carbohydrates en
dc.subject lipids en
dc.subject amino acids en
dc.subject proteins en
dc.subject vitamins en
dc.subject nucleic acids en
dc.subject pigments en
dc.title Příprava laboratorního cvičení z biochemie cs
dc.title.alternative Laboratory classis from biochemistry en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Severová, Marta
dc.date.accepted 2008-06-05
dc.description.abstract-translated Laboratory practice preparation from biochemistry is focusedon basic technics from biochemistry. The aim of this work is to give a short theory, laboratory processes for determination of saccharides, lipids, amino acids and proteins, enzymes, nucleic acids and biological pigments. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/202 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 8066
dc.date.assigned 2007-11-19
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
poledňáková_2008_dp.pdfBlocked 2.684Mb PDF View/Open
poledňáková_2008_vp.doc 41.5Kb Microsoft Word View/Open
poledňáková_2008_op.doc 49Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account