Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády.
Show full item record
No preview available
Title:
|
Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády. |
Author: |
Zemánek, David
|
Advisor: |
Horna, Aleš
|
Abstract:
|
Cílem bakalářské práce je seznámení s úpravou kakaových bobu a kakaa pro výrobu hořké čokolády. Obsahem je charakterizovat kakaové boby a kakao k následnému technologickému zpracování. Důraz je kladen na využití hořké čokolády v gastronomii a zhodnocení příznivých vlivů na zdraví člověka. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7746
|
Date:
|
2008-06-02 |
Availability:
|
Pouze v rámci univerzity |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
7962
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account