dc.contributor.advisor |
Družbíková, Helena
|
|
dc.contributor.author |
Blaščáková, Jana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T05:30:29Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T05:30:29Z |
|
dc.date.issued |
2008-05-19 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/7755
|
|
dc.description.abstract |
Práce se zabývala stravovacími návyky mladistvých ve věku 15 až 30 let. Jejím cílem bylo provést dotazníkový průzkum za účelem zjištění skutečných stravovacích návyků mladistvých ve vybraných regionech České republiky. Srovnávány byly stravovací návyky studujících SOU, SŠ, VŠ a pracujících. Tito respondenti pak byli rozděleni podle pohlaví a věku. Z průzkumu vyplynulo, že lepší stravovací návyky mají pracující než-li studenti a ženy a dívky v porovnání s muži a chlapci. |
cs |
dc.format |
82 s., 26 s. příloh |
cs |
dc.format.extent |
1877424 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
důsledky nevhodných stravovacích návyků
|
cs |
dc.subject |
obezita
|
cs |
dc.subject |
stravovací návyky mladistvých
|
cs |
dc.subject |
výživa
|
cs |
dc.subject |
výživová doporučení
|
cs |
dc.subject |
consequences of inadequate eating habits
|
en |
dc.subject |
obesity
|
en |
dc.subject |
eating habits of young population
|
en |
dc.subject |
nutrition
|
en |
dc.subject |
dietary recommendations
|
en |
dc.title |
Průzkum stravovacích návyků mladistvých ve vybraných oblastech České republiky |
cs |
dc.title.alternative |
Study of boarding habits of young population in the chosen regions of the Czech Republic |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Buňka, František |
|
dc.date.accepted |
2008-06-03 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis deals with eating habits of young people in the age of 15 to 30 years. Aim of this thesis was to make questionare inquiery to get known real eating habits of young people in selected regions of the Czech Republic. Targeted groups were high school students, university students and employees. All informants were divided into groups according to sex and age. The survey showed that employees had better eating habits than students and women than men. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/202
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, hygiene and economics of food production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
8036
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-09 |
|
utb.result.grade |
B |
|