Průzkum stravovacích návyků mladistvých ve vybraných oblastech České republiky

DSpace Repository

Language: English čeština 

Průzkum stravovacích návyků mladistvých ve vybraných oblastech České republiky

Show simple item record

dc.contributor.advisor Družbíková, Helena
dc.contributor.author Blaščáková, Jana
dc.date.accessioned 2010-07-17T05:30:29Z
dc.date.available 2010-07-17T05:30:29Z
dc.date.issued 2008-05-19
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/7755
dc.description.abstract Práce se zabývala stravovacími návyky mladistvých ve věku 15 až 30 let. Jejím cílem bylo provést dotazníkový průzkum za účelem zjištění skutečných stravovacích návyků mladistvých ve vybraných regionech České republiky. Srovnávány byly stravovací návyky studujících SOU, SŠ, VŠ a pracujících. Tito respondenti pak byli rozděleni podle pohlaví a věku. Z průzkumu vyplynulo, že lepší stravovací návyky mají pracující než-li studenti a ženy a dívky v porovnání s muži a chlapci. cs
dc.format 82 s., 26 s. příloh cs
dc.format.extent 1877424 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject důsledky nevhodných stravovacích návyků cs
dc.subject obezita cs
dc.subject stravovací návyky mladistvých cs
dc.subject výživa cs
dc.subject výživová doporučení cs
dc.subject consequences of inadequate eating habits en
dc.subject obesity en
dc.subject eating habits of young population en
dc.subject nutrition en
dc.subject dietary recommendations en
dc.title Průzkum stravovacích návyků mladistvých ve vybraných oblastech České republiky cs
dc.title.alternative Study of boarding habits of young population in the chosen regions of the Czech Republic en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Buňka, František
dc.date.accepted 2008-06-03
dc.description.abstract-translated This thesis deals with eating habits of young people in the age of 15 to 30 years. Aim of this thesis was to make questionare inquiery to get known real eating habits of young people in selected regions of the Czech Republic. Targeted groups were high school students, university students and employees. All informants were divided into groups according to sex and age. The survey showed that employees had better eating habits than students and women than men. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/202 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 8036
dc.date.assigned 2007-11-09
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
blaščáková_2008_dp.pdf 1.790Mb PDF View/Open
blaščáková_2008_vp.doc 47.5Kb Microsoft Word View/Open
blaščáková_2008_op.doc 47.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account