Suché skořápkové plody ve výživě člověka
Show full item record
No preview available
Title:
|
Suché skořápkové plody ve výživě člověka |
Author: |
Chlebišová, Iveta
|
Advisor: |
Rop, Otakar
|
Abstract:
|
Cílem bakalářské práce bylo popsat nejvýznamnější druhy suchých skořápkových plodů na našem trhu. Vedle vlašských ořechů a lískových ořechů jsou v textu podrobně uvedeny i ořechy pocházející ze subtropických a tropických oblastí. Hlavní pozornost byla zaměřena na nutriční hodnotu suchých skořápkových plodů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7824
|
Date:
|
2009-05-27 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
12966
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account