dc.contributor.advisor |
Rop, Otakar
|
|
dc.contributor.author |
Šupová, Martina
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T07:19:05Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T07:19:05Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-19 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/7833
|
|
dc.description.abstract |
Tato diplomová práce se zabývá chemickým složením vybraných druhů ovoce. Jsou zde uvedeny základní nutriční a technologické parametry švestek. Vedle toho je charakterizováno chemické složení plodů méně rozšířených ovocných druhů, a to dřínu, muchovníku, josty a višně plstnaté. |
cs |
dc.format |
67 s., 6 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
2922484 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
švestky
|
cs |
dc.subject |
dřín
|
cs |
dc.subject |
muchovník
|
cs |
dc.subject |
josta
|
cs |
dc.subject |
višeň plstnatá
|
cs |
dc.subject |
chemické složení
|
cs |
dc.subject |
plums
|
en |
dc.subject |
cornalian cherry
|
en |
dc.subject |
saskatoon berry
|
en |
dc.subject |
jostaberry
|
en |
dc.subject |
nanking cherry
|
en |
dc.subject |
chemical composition
|
en |
dc.title |
Chemické složení vybraných druhů ovoce |
cs |
dc.title.alternative |
Chemical composition of selected fruits |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mlček, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2009-06-03 |
|
dc.description.abstract-translated |
The diploma thesis is focused on chemical composition of selected fruits. There are introduced basic nutritive and technological parameters of plums. Further it characterizes the chemical composition of the lesser-known sorts of fruit, namely cornalian cherry, saskatoon berry, jostaberry and nanking cherry. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/202
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, hygiene and economics of food production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
11973
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-17 |
|
utb.result.grade |
B |
|