Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky.
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Hrabě, Jan
|
|
dc.contributor.author |
Hejdová, Alena
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T07:23:00Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T07:23:00Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-27 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/7843
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce je seznámení se sladkou a kyselou syrovátkou a jejich dalším vyu-žitím. Náplní je stručný popis technologie získávání a chemického složení sladké a kyselé syrovátky. Následuje stručný výklad možností zpracování syrovátky a její další využití na výrobky. |
cs |
dc.format |
51 |
cs |
dc.format.extent |
1194883 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
sladká syrovátka
|
cs |
dc.subject |
kyselá syrovátka
|
cs |
dc.subject |
laktosa
|
cs |
dc.subject |
syrovátkové bílkoviny
|
cs |
dc.subject |
technologie
|
cs |
dc.subject |
sweet whey
|
en |
dc.subject |
acid whey
|
en |
dc.subject |
lactose
|
en |
dc.subject |
whey proteins
|
en |
dc.subject |
technology
|
en |
dc.title |
Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky. |
cs |
dc.title.alternative |
Chemist and characteristics of sweet and acid whey. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Matějíčková, Radmila |
|
dc.date.accepted |
2009-06-18 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of bachelor work is acquaint with sweet and acid whey and theirs other utilization. The content is short description of technology of obtaining sweet and acid whey, chemist of sweet and acid whey and after that follows short interpretation possibilities of manipulation with whey and its other utilization for products. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12964
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-20 |
|
utb.result.grade |
A |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account