Stanovení vitaminů skupiny B v pivu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení vitaminů skupiny B v pivu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kramářová, Daniela
dc.contributor.author Stašková, Alžběta
dc.date.accessioned 2010-07-17T08:11:17Z
dc.date.available 2010-07-17T08:11:17Z
dc.date.issued 2009-05-28
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/7933
dc.description.abstract Bakalářská práce charakterizuje základní suroviny pro výrobu piva. Popisuje operace při výrobě sladu a samotné výrobě piva. Zmiňuje se o druzích piva a jejich stručné charakte-ristice. Dále se zabývá chemickou charakteristikou s důrazem na vitaminy skupiny B. Na-konec uvádí možnosti chromatografického stanovení vitaminu skupiny B v pivu pomocí metody HPLC cs
dc.format 45 cs
dc.format.extent 1456976 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject Pivo cs
dc.subject HPLC cs
dc.subject chromatografie cs
dc.subject vitamin cs
dc.subject Beer en
dc.subject HPLC en
dc.subject chromatography en
dc.subject vitamin en
dc.title Stanovení vitaminů skupiny B v pivu cs
dc.title.alternative The determination of group B vitamins in the beer en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Hanuštiak, Pavel
dc.date.accepted 2009-06-09
dc.description.abstract-translated This barchelor thesis describes the basic raw material for the production of beer. It descri-bes the operation in the manufacture of malt and beer production itself. It looks at the types of beer and a brief characterteristic. It follows from the chemical characteristics, with an emphasis on vitamins Group B. Finally, indicates the possibilities of chromatographic determination of vitamin B group in beer using HPLC method. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12416
dc.date.assigned 2009-02-18
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
stašková_2009_bp.pdfBlocked 1.389Mb PDF View/Open
stašková_2009_vp.doc 38Kb Microsoft Word View/Open
stašková_2009_op.doc 43.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account