dc.contributor.advisor |
Severová, Marta
|
|
dc.contributor.author |
Svobodová, Blanka
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T10:23:29Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T10:23:29Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-28 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/8190
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce bylo zpracovat komplexně problematiku dochucovacích přípravků, které hrají při přípravě pokrmů v konečné fázi významnou roli. Byly charakterizovány nejdůležitější skupiny dochucovacích prostředků, mezi něž se řadí: koření, kořenící směsi, kořenící rostliny, dochucující zelenina, omáčky Pro doplnění byl proveden aktuální průzkum výrobků na bázi dochucovacích přípravků nabízených v tržní síti. |
cs |
dc.format |
55 s. |
cs |
dc.format.extent |
615322 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
dochucovací prostředky
|
cs |
dc.subject |
koření
|
cs |
dc.subject |
kořenící směsi
|
cs |
dc.subject |
kořeninové rostliny
|
cs |
dc.subject |
zvýrazňovače chuti
|
cs |
dc.subject |
dochucovací omáčky
|
cs |
dc.subject |
seasonings
|
en |
dc.subject |
spices
|
en |
dc.subject |
seasoning mixes
|
en |
dc.subject |
culinary herbs
|
en |
dc.subject |
flavon anhancers
|
en |
dc.subject |
seasonings sauces
|
en |
dc.title |
Dochucování pokrmů |
cs |
dc.title.alternative |
Flavouring of dishes |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mlček, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2009-06-12 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of the thesis was to process completely the issues of seasonings which play an important role in the final stages of preparing meals. There were characterized the most important groups of seasonings which include: spices, seasoning mixtures, aromatic plants, flavourings vegetables, sauces For complementation a survey based on flavouring products offered in the market network was carried out. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12587
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-19 |
|
utb.result.grade |
A |
|