Gastronomie a ovoce
Show full item record
No preview available
Title:
|
Gastronomie a ovoce |
Author: |
Matušková, Věra
|
Advisor: |
Rop, Otakar
|
Abstract:
|
Bakalářská práce se zabývá použitím ovoce v gastronomii. Kromě obecné charakteristiky ovoce a jeho chemického složení jsou zmíněny i moderní přístupy k využití ovoce. K nim v současné době patří zejména metoda carvingu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/8447
|
Date:
|
2009-05-28 |
Availability:
|
Pouze v rámci univerzity |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
12991
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account