dc.contributor.advisor |
Rop, Otakar
|
|
dc.contributor.author |
Řiháková, Adéla
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T22:01:46Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T22:01:46Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-27 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/9592
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá aspekty výroby destilátů v pěstitelských pálenicích. Jsou zde podrobně popsány základní ovocné suroviny a jejich zpracování pro výrobu kvasu a destilátů, podrobně je rozebrána i problematika biochemie etanolového kvašení. Zmíněny jsou i základní legislativní pojmy v oblasti alkoholu. |
cs |
dc.format |
81 |
cs |
dc.format.extent |
2908140 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
Klíčová slova: pěstitelská pálenice
|
cs |
dc.subject |
destilát
|
cs |
dc.subject |
alkohol
|
cs |
dc.subject |
ovoce
|
cs |
dc.subject |
etanolové kvašení
|
cs |
dc.subject |
destilační zařízení
|
cs |
dc.subject |
destilace
|
cs |
dc.subject |
kvas
|
cs |
dc.subject |
kvašení
|
cs |
dc.subject |
kvasinky
|
cs |
dc.subject |
Keywords: cultivation distillery
|
en |
dc.subject |
spirit
|
en |
dc.subject |
alcohol
|
en |
dc.subject |
fruit
|
en |
dc.subject |
ethanol fermentation
|
en |
dc.subject |
distillation equipment
|
en |
dc.subject |
distillation
|
en |
dc.subject |
ferment
|
en |
dc.subject |
fermentation
|
en |
dc.subject |
yeast
|
en |
dc.title |
Pěstitelské pálenice a výroba destilátů v ČR |
cs |
dc.title.alternative |
Distilleries and production of spirits in the Czech republic |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Valášek, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2009-06-12 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis deals with aspects of the production of spirits in the production cultivation distillery. There are described in detail the basic fruit and raw material proces-sing for the production of leaven and distillates, reader in detail is the issue of Biochemist-ry ethanol fermentation. Mentioned are the basic legal concepts in the field of alcohol. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12510
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-18 |
|
utb.result.grade |
A |
|