dc.contributor.advisor |
Růžičková, Jana
|
|
dc.contributor.author |
Valášková, Hana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-18T00:59:01Z |
|
dc.date.available |
2010-07-18T00:59:01Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-19 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/9936
|
|
dc.description.abstract |
V diplomové práci je zpracováno sledování kvalitativních parametrů aerovaných čokolá-dových tabulek a tyčinek v závislosti na proměnlivých reologických vlastnostech a jemnos-ti čokoládových hmot. Získané výsledky jsou zpracovány formou statistického vyhodnoce-ní a na jejich základě jsou výrobnímu závodu Zora Olomouc navrženy optimální podmínky a dílčí změny v celkovém technologickém procesu. |
cs |
dc.format |
72 s., 10 s. příloh |
cs |
dc.format.extent |
13270392 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
aerovaná čokoláda
|
cs |
dc.subject |
reologické parametry
|
cs |
dc.subject |
jemnost
|
cs |
dc.subject |
depozitor
|
cs |
dc.subject |
temperace
|
cs |
dc.subject |
aerated chocolate
|
en |
dc.subject |
rheological characteristics
|
en |
dc.subject |
fineness
|
en |
dc.subject |
depositor
|
en |
dc.subject |
temperation
|
en |
dc.title |
Optimalizace výroby aerovaných tyčinek |
cs |
dc.title.alternative |
Optimalization of production of aerated bars |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hanuštiak, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2009-06-03 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis evaluates monitoring of qualitative parameters of aerated chocolate tablets and bars in dependence on fluctuating rheological characteristics and chocolate particle size. Acquired results are processed by statistical analysis and based on the findings optimal conditions and partial changes in the technological process are proposed to the production line of aerated products in Zora factory, Olomouc. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/202
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, hygiene and economics of food production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12516
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-18 |
|
utb.result.grade |
A |
|