Antimikrobiální účinky lysozymu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Antimikrobiální účinky lysozymu

Show full item record

No preview available
Title: Antimikrobiální účinky lysozymu
Author: Zavadilová, Šárka
Advisor: Buňková, Leona
Abstract: Bakalářská práce bude zpracována formou literární rešerše. Popište enzym lysozym. Zaměřte se na jeho chemickou strukturu, přirozený výskyt a antimikrobní vlastnosti. Charakterizujte enzymy, včetně potravinářského hlediska. Uveďte další látky s antimikrobními vlastnostmi, popište inhibiční účinky vybraných látek na potravinářsky významné mikroorganismy. Zaměřte se na strukturu buňky mikroorganismů a mechanismy inhibice růstu antimikrobiálními látkami.
URI: http://hdl.handle.net/10563/1002
Date: 2006-05-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 2263


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
zavadilová_2006_bp.pdf 4.279Mb PDF View/Open
zavadilová_2006_vp.doc 32.5Kb Microsoft Word View/Open
zavadilová_2006_op.doc 37.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account