Restaurační minipivovary a jejich rozvoj v České republice

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Restaurační minipivovary a jejich rozvoj v České republice

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Restaurační minipivovary a jejich rozvoj v České republice
Autor: Vasilová, Světlana
Vedoucí: Okénková, Eva
Abstrakt: Cílem bakalářské práce bylo charakterizovat restaurační minipivovary a jejich rozvoj v České republice. Práce byla zaměřena na historii pivovarství, na popis jednotlivých surovin k výrobě piva a hlavní rozdíly při výrobě piva v průmyslovém pivovaru a restauračním minipivovaru. Praktická část se věnuje senzorickému posouzení vzorků piva z minipivovarů a jejich porovnání s průmyslově vyrobeným vzorkem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10203
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12998


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
vasilová_2009_bp.pdf 880.4Kb PDF Zobrazit/otevřít
vasilová_2009_vp.pdf 22.56Kb PDF Zobrazit/otevřít
vasilová_2009_op.doc 48Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet