Vliv technologického zpracování brambor na jejich chemické složení

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv technologického zpracování brambor na jejich chemické složení

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv technologického zpracování brambor na jejich chemické složení
Autor: Pivodová, Jana
Vedoucí: Černá, Monika
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá vlivem technologického zpracování (moření či vakuování) na jejich chemické složení bramborové hlízy. Teoretická část nastiňuje historii a současnost pěstování brambor, dále biologii s chemickým složením a v neposlední řadě technologické zpracování hlíz.V praktické části jsou uvedeny výsledky obsahů vybraných látek (sušina, škrob, dusíkaté látky, fosfor, polyfenoly). Byla také provedena mikrobiologická analýza bramborových hlíz.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10465
Datum: 2009-05-29
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12556


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
pivodová_2009_dp.pdfZablokované 5.522Mb PDF
pivodová_2009_vp.doc 47.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
pivodová_2009_op.doc 34Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet