Vliv technologického zpracování brambor na jejich chemické složení
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv technologického zpracování brambor na jejich chemické složení |
Autor: |
Pivodová, Jana
|
Vedoucí: |
Černá, Monika
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce se zabývá vlivem technologického zpracování (moření či vakuování) na jejich chemické složení bramborové hlízy. Teoretická část nastiňuje historii a současnost pěstování brambor, dále biologii s chemickým složením a v neposlední řadě technologické zpracování hlíz.V praktické části jsou uvedeny výsledky obsahů vybraných látek (sušina, škrob, dusíkaté látky, fosfor, polyfenoly). Byla také provedena mikrobiologická analýza bramborových hlíz. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/10465
|
Datum:
|
2009-05-29 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
12556
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet