Shrnutí různých kulinárních úprav potravinářských surovin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Shrnutí různých kulinárních úprav potravinářských surovin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Shrnutí různých kulinárních úprav potravinářských surovin
Autor: Janíčková, Vladislava
Vedoucí: Kramářová, Daniela
Abstrakt: Práce podrobně shrnuje literární údaje z tuzemské i zahraniční literatury o různých typech kulinárních úprav potravinářských surovin se zvláštním zřetelem na jejich předběžnou úpravu, tepelnou úpravu (tj. vaření, dušení, pečení, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev)a finální dohotovení pokrmů. Druhá část práce je zaměřena na technické zázemí různých typů provozoven a je uveden popisný výčet přístrojů, která jsou v těchto typech stravova-cích zařízení nezbytná. Celý text je doplněn souhrnem příslušných zákonů, které upravují chod a možnosti stravovacích zařízení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10777
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12983


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
janíčková_2009_bp.pdf 1.323Mb PDF Zobrazit/otevřít
janíčková_2009_vp.doc 38Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
janíčková_2009_op.doc 42Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet