Shrnutí různých kulinárních úprav potravinářských surovin
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Shrnutí různých kulinárních úprav potravinářských surovin |
Autor: |
Janíčková, Vladislava
|
Vedoucí: |
Kramářová, Daniela
|
Abstrakt:
|
Práce podrobně shrnuje literární údaje z tuzemské i zahraniční literatury o různých typech kulinárních úprav potravinářských surovin se zvláštním zřetelem na jejich předběžnou úpravu, tepelnou úpravu (tj. vaření, dušení, pečení, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev)a finální dohotovení pokrmů. Druhá část práce je zaměřena na technické zázemí různých typů provozoven a je uveden popisný výčet přístrojů, která jsou v těchto typech stravova-cích zařízení nezbytná. Celý text je doplněn souhrnem příslušných zákonů, které upravují chod a možnosti stravovacích zařízení. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/10777
|
Datum:
|
2009-05-28 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
12983
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet