Možnosti výroby sterilovaných tavených sýrů s příchutí

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Možnosti výroby sterilovaných tavených sýrů s příchutí

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Možnosti výroby sterilovaných tavených sýrů s příchutí
Autor: Heliová, Vladěna
Vedoucí: Lazárková, Zuzana
Abstrakt: Tato bakalářská práce zkoumá možnosti výroby sterilovaných tavených sýrů s příchutí. Byly vyrobeny nesterilované a sterilované tavené sýry bez příchuti a s příchutí papriky a masa. Všechny vzorky byly hodnoceny v rámci chemické a senzorické analýzy. Chemická analýza zahrnovala stanovení pH, obsahu sušiny, popele, tuku a amoniaku. Senzorické hodnocení bylo provedeno pomocí 7 bodové stupnice a pořadové preferenční zkoušky. Pomocí většiny použitých příchutí byly překryty nevhodné organoleptické vlastnosti, tedy vařivá příchuť a tmavší barva sterilovaných tavených sýrů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10918
Datum: 2009-05-27
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 12701


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
heliová_2009_bp.pdfZablokované 1006.Kb PDF
heliová_2009_vp.doc 38Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
heliová_2009_op.doc 48.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet