Vliv technologie a surovin na stabilitu nášlehu Marshmallow

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv technologie a surovin na stabilitu nášlehu Marshmallow

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv technologie a surovin na stabilitu nášlehu Marshmallow
Autor: Kasal, Jiří
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Tato práce se zabývá problematikou nášlehu cukrovinky marshmallow. U této cukrovinky se velmi často objevují problémy poklesu nášlehu u některých vzorků ze stejných šarží při sklado-vání. Při poklesu nášlehu se podstatně zhoršuje vzhled, klesá objem výrobku a cukrovinka se špatně rozplývá na jazyku . Tyto jakostní problémy odradí část konzumentů. Cílem této práce je vytipovat, zmapovat a popsat faktory ovlivňující jakost této cukrovinky (pře-devším nášleh) s cílem navrhnout změny parametrů výrobní linky pro zlepšení jakosti. Dosažené výsledky uvedené v práci je možno hodnotit pozitivně o čemž svědčí i reakce výrob-ce. Jakost výrobku se podstatně zlepšila provedenými technologickými zásahy, které byly použi-ty ve výrobě na základě dlouhodobého monitoringu technologických parametrů
URI: http://hdl.handle.net/10563/11227
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 14940


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kasal_2010_dp.pdf 3.577Mb PDF Zobrazit/otevřít
kasal_2010_vp.doc 47.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kasal_2010_op.doc 65.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet