Fast food a zdraví školáků
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Fast food a zdraví školáků |
Autor: |
Kovářová, Jana
|
Vedoucí: |
Černá, Monika
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá problematikou výživy dětí a vlivem fast-food na jejich zdraví. Práce je tvořena teoretickou a praktickou částí. Teoretická část se zaobírá vhodností potravin pro děti, nutričními hodnotami potravin, základními živinami a zásadami zdravé výživy. Dále se v práci nachází pojednání o typech a výrobcích fast-food v České Republice. V praktické části byl proveden dotazníkový průzkum zabývající se výživou dětí školního věku a jejich výživovými zvyklostmi a nejčastějšími způsoby stravování, které byly vyhodnoceny. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/11249
|
Datum:
|
2010-05-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
14832
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet