Senzorická jakost bio a konvenčních eidamských sýrů
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Senzorická jakost bio a konvenčních eidamských sýrů |
Autor: |
Stehlík, Milan
|
Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
Abstrakt:
|
Teoretická část práce shrnuje požadavky na senzorickou analýzu potravin, na její statistické vyhodnocení, historii a výrobu eidamských sýrů a legislativní požadavky v oblasti produkce pocházející z ekologického zemědělství. Praktická část se zaměřuje na senzorické porovnání konvenčních eidamských sýrů a eidamských sýrů pocházejících z produkce ekologického zemědělství. Srovnává vybrané deskriptory chutě, vůně a vzhledu. Senzorické hodnocení je statisticky vyhodnoceno. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/11403
|
Datum:
|
2010-05-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
17329
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet