Analytické a senzorické hodnocení čokoládových výrobků
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Analytické a senzorické hodnocení čokoládových výrobků |
Autor: |
Bartošková, Lenka
|
Vedoucí: |
Škrovánková, Soňa
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce se zabývá popisem čokolády a čokoládových výrobků, jejich složením, výrobou a fyzikálně-chemickými a organoleptickými vlastnostmi. V praktické části jsou vyhodnoceny analytické vlastnosti (obsah vody, obsah tuku, jemnost, viskozita, hranice toku) a senzorické charakteristiky (lesk, tukový výkvět, chuť, pachy, textura) deseti druhů čokoládových hmot, tří druhů náplní a sedmi druhů čokoládových výrobků. Také je zpra-cována dotazníková akce o oblíbenosti čokoládových výrobků (150 respondentů). |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/11731
|
Datum:
|
2010-05-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
15039
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet