Aplikace vlákniny do definovaných masných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Aplikace vlákniny do definovaných masných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Aplikace vlákniny do definovaných masných výrobků
Autor: Gajdúšková, Martina
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Cieľom práce bola charakteristika vlákniny, definovanie jej štruktúry a vlastností a popis významu vlákniny v ľudskej výžive. Ďalej boli popísané vybrané druhy vlákniny a ich použitie v mäsových výrobkoch. V praktickej časti boli sledované senzorické vlastnosti a boli stanovené schopnosti vlákni-ny viazať vodu, tuk a ďalšie technologicky významné vlastnosti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12390
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 14559


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
gajdúšková_2010_dp.pdf 2.190Mb PDF Zobrazit/otevřít
gajdúšková_2010_vp.doc 52.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
gajdúšková_2010_op.doc 54.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet