Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik
Autor: Holík, Radek
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Diplomová práce je zaměřena na fermentované masné výrobky s přídavkem prebiotik. Jejím cílem je charakterizovat chemické složení skopového masa, technologii výroby fermentova-ných masných výrobků a použitá probiotika a prebiotika. Dále pak popsat proces fermenta-ce a dynamiku růstu mikroorganismů v těchto výrobcích. V praktické části jsou popsány metody a výsledky provedené chemické a mikrobiální analýzy. Analýza byla provedena 2. den po výrobě, po fermentaci a měsíc po fermentaci.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12415
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 14805


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
holík_2010_dp.pdf 4.525Mb PDF Zobrazit/otevřít
holík_2010_vp.doc 54.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
holík_2010_op.doc 53.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet