Hodnocení ukazatelů jakosti u trvanlivých masných výrobků
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Hodnocení ukazatelů jakosti u trvanlivých masných výrobků |
Autor: |
Šíblová, Martina
|
Vedoucí: |
Nápravníková, Eva
|
Abstrakt:
|
Práce se zabývá senzorickou analýzou a stanovením vybraných chemických parametrů tepelně opracovaných a tepelně neopracovaných masných výrobků. Senzorickou analýzou se posuzovaly vybrané ukazatele masných výrobků, a to vzhled v nákroji, chuť a vůně, konzistence, intenzita slané chuti, barva a tuhost. Chemickou analýzou bylo provedeno stanovení obsahu tuku, dusitanů a hodnota aktivity vody. V práci bylo použito 15 vzorků trvanlivých masných výrobku získaných od 5 výrobců distribuujících ve Zlínském kraji. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/12727
|
Datum:
|
2010-05-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
14584
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet