Zdravotní rizika alimentárních nákaz

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Zdravotní rizika alimentárních nákaz

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Zdravotní rizika alimentárních nákaz
Autor: Hudcová, Kateřina
Vedoucí: Velichová, Helena
Abstrakt: Práce je zaměřena na zdravotní rizika alimentárních nákaz. Zabývá se otázkami vzniku infekce, jejího přenosu ze zdroje na vnímavého jedince a faktory, které tento proces ovlivňují. Popsány jsou příznaky onemocnění a principy léčby. V práci jsou uvedeny zásady pro prevenci alimentárních nákaz, která primárně spočívá v dodržování zásad osobní a provozní hygieny. Samostatná kapitola je věnována nákazám s bakteriální etiologií (salmonelózy, kampylobakteriózy a další).
URI: http://hdl.handle.net/10563/12964
Datum: 2010-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 14603


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hudcová_2010_bp.pdf 1.505Mb PDF Zobrazit/otevřít
hudcová_2010_vp.doc 37.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hudcová_2010_op.doc 48.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet