Možná rizika přípravy a distribuce pokrmů v letním období
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Možná rizika přípravy a distribuce pokrmů v letním období |
Autor: |
Hudečková, Monika
|
Vedoucí: |
Novotný, Radomil
|
Abstrakt:
|
ABSTRAKT Bakalářská práce objasňuje legislativní požadavky na provozovatele stravovacích služeb. Uvádí zásady správné výrobní a hygienické praxe ve stravovacích provozech. Charakterizuje alimentární nákazy ze zdravotně závadných potravin a pokrmů. Zabývá se možnými zdravotními riziky při úpravě potravin, přípravě a distribuci pokrmů ve stravovacích provozech a domácnostech v letním období. Tato práce může sloužit jako souhrn zásad, který je nutný dodržovat v provozovnách veřejného stravování a v neposlední řadě i při přípravě pokrmů v domácnostech. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/13424
|
Datum:
|
2010-05-19 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
E
15816
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet