Jogurtové kultury a jejich vliv na biologickou hodnotu mléčných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Jogurtové kultury a jejich vliv na biologickou hodnotu mléčných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Jogurtové kultury a jejich vliv na biologickou hodnotu mléčných výrobků
Autor: Pirklová, Věra
Vedoucí: Tykvartová, Dagmar
Abstrakt: Bakalářská práce pojednává o bakteriích mléčného kvašení, které jsou používány pro výrobu zakysaných mléčných výrobků. Charakterizuje nejčastěji používané rody mléčných bakterií a jejich vliv na změny složek mléka. Shrnuje účinky zakysaných výrobků na lidský organismus. Definuje pojem exopolysacharidy, jejich produkci a vliv na zakysané výrobky. Teoreticky popisuje výrobu zakysaných mléčných výrobků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13583
Datum: 2010-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 17199


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
pirklová_2010_bp.pdf 2.170Mb PDF Zobrazit/otevřít
pirklová_2010_vp.doc 38Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
pirklová_2010_op.doc 42Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet