Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů |
Autor: |
Hlásná, Milena
|
Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
Abstrakt:
|
V teoretické části práce je popsáno surovinové složení, výroba mražených smetanových krémů a senzorické vady, které mohou vznikat při výrobě. V experimentální části je popsáno surovinové složení a výroba již konkrétních mra-žených krémů a jak ovlivňuje zpracování a skladování jejich jakost. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/13610
|
Datum:
|
2010-05-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
16365
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet