Využití potravin pro zvláštní výživu při stravování osob v různých nutričních situacích
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Využití potravin pro zvláštní výživu při stravování osob v různých nutričních situacích |
Autor: |
Hábová, Jitka
|
Vedoucí: |
Velichová, Helena
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce vymezuje potraviny pro zvláštní výživu a jejich specifický význam ve výživě osob v různých nutričních situacích. Práce je zaměřena na potraviny bezlepkové. Popisuje onemocnění celiakie a základní principy bezlepkové diety. Cílem práce bylo se-stavit a srovnat jak nutričně, tak i ekonomicky jídelní lístky připravené pro zdravé jedince a osoby s celiakií. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/14277
|
Datum:
|
2010-05-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
15122
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet