Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy
Autor: Navrátilová, Kristýna
Vedoucí: Jandásek, Josef
Abstrakt: Obchodní řetězce a další obchodní subjekty požadují od výrobců potravin, aby omezili popřípadě úplně zastavili používání syntetických azobarviv při výrobě potravin. Tato bakalářská práce pojednává o využití kurkumy jako přírodního barviva, které se používá při výrobě plnotučné hořčice.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14300
Datum: 2010-05-25
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 15807


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
navrátilová_2010_bp.pdf 1.819Mb PDF Zobrazit/otevřít
navrátilová_2010_vp.pdf 51.92Kb PDF Zobrazit/otevřít
navrátilová_2010_op.doc 35Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet