Návrh jídelníčků dietní stravy
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Návrh jídelníčků dietní stravy |
Autor: |
Blahová, Veronika
|
Vedoucí: |
Kráčmar, Stanislav
|
Abstrakt:
|
Cílem této diplomové práce bylo popsání dietního systému a jednotlivých diet v něm uve-dených. Dietní systém, který byl nejdříve závaznou normou při stravování v nemocnicích či lázeňských zařízeních v České a Slovenské republice, nyní platí pouze jako doporučení. Dále je součástí diplomové práce sestavení modelových jídelních lístků. Jídelní lístky byly sestaveny, nanormovány a vyhodnoceny pro dietu č.2 - šetřící, dietu č.3 - racionální, dietu č.6 - nízkobílkovinnou a dietu č.9 - diabetickou. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/14536
|
Datum:
|
2010-08-25 |
Dostupnost:
|
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 25.08.2020
|
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
E
14553
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet