Mikrobiologický obraz vybraných tepelně opracovaných masných výrobků během chladírenského skladování
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Mikrobiologický obraz vybraných tepelně opracovaných masných výrobků během chladírenského skladování |
Autor: |
Klimková, Eva
|
Vedoucí: |
Nápravníková, Eva
|
Abstrakt:
|
V teoretické části práce jsem se zaměřila na význam masa pro člověka, rozdělení masných výrobků dle legislativy a podle technologického zpracování. Dále jsem popsala mikrobiologii masa a masných výrobků a v poslední části jsem rozepsala systém HACCP v potravinářství. Praktickou částí práce bylo mikrobiologické sledování 2 druhů tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu jejich skladování. Během této doby skladovatelnosti jsem sledovala indikátorovou mikroflóru, která má vypovídají schopnosti, týkající se dodržení technologie výroby a její hygienické zajištění. Popsala jsem kritické kontrolní body v systému HACCP při výrobě těchto výrobků přímo od výrobce. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/14901
|
Datum:
|
2011-05-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
20076
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet