Minipivovary v České republice a jejich vliv na rozvoj cestovního ruchu ve Zlínském kraji
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Minipivovary v České republice a jejich vliv na rozvoj cestovního ruchu ve Zlínském kraji |
Autor: |
Žourková, Martina
|
Vedoucí: |
Kubovič, František
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou pivovarnictví v České republice a podrobněji mapuje minipivovary na území Zlínského kraje. Teoretická část v první kapitole popisuje historii pivovarnictví a historii minipivovarů v České republice. Druhá kapitola zahrnuje pivovarnictví ve Zlínském kraji, jeho historii a dále pak současnost. Ve třetí kapitole je popsána výroba piva v pivovarech a minipivovarech, popis surovin důležitých pro výrobu, samotná výroba, odlišnosti při výrobě a jsou zde také zmíněny nejběžnější druhy piv. Praktická část nás blíže seznamuje s minipivovary Zlínského kraje a to konkrétně s pivovary Černý orel, Zlínský švec, Rožnovský pivovar, BON, Balkán a Valášek. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/15016
|
Datum:
|
2011-05-26 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
21826
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet