Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi |
Autor: |
Švrčková, Daniela
|
Vedoucí: |
Kráčmar, Stanislav
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá výrobními druhy mas a surovinami potřebnými pro výrobu masných výrobků a strukturou masných výrobků. Jsou popisovány technologie výroby masných výrobků - příprava surovin, mělnění, míchání, narážení, zrání a balení. Je charakterizována výroba masných výrobků ve společnosti KMOTR - Masna Kroměříž a.s. a ve společnosti Josef Lukáš Provoz řeznictví a uzenářství. Společnosti KMOTR - Masna Kroměříž a.s. a Josef Lukáš Provoz řeznictví a uzenářství vyuţívají k výrobě svých masných výrobků velmi jakostní suroviny a technologická zařízení, což je, spolu se správnou výrobní a hygienickou praxí, základním stavebním kamenem pro produkci kvalitních a zdravotně bezpečných masných výrobků. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/15097
|
Datum:
|
2011-05-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
22743
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet