Metody detekce bílkovinných frakcí v mouce

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Metody detekce bílkovinných frakcí v mouce

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Metody detekce bílkovinných frakcí v mouce
Autor: Dvořák, Marek
Vedoucí: Halabalová, Věra
Abstrakt: Bakalářská práce pojednává o významu pšeničných bílkovin v potravinářské technologii, jejich izolaci a frakcionaci různými metodami. Účelem analýzy je stanovení množství a složení bílkovin a také předpověď jejich technologické kvality. Nejpoužívanější metodou pro charakterizaci bílkovin je vysoko-účinná kapalinová chromatografie, která je založena na principu separace látek. Dalšími způsoby studia jsou např. elektroforéza a enzymová imunoanalýza na pevné fázi.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15105
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 22704


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
dvořák_2011_bp.pdf 2.254Mb PDF Zobrazit/otevřít
dvořák_2011_vp.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
dvořák_2011_op.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet